Sektörün öncüsü Bien Kırıkkale'yi bilgilendirdi

Sektörün öncüsü Bien  Kırıkkale

Seramik sektörünün öncü firmalarından Bien, 2009 yılından bu yana Türkiye`nin pek çok şehrinde düzenlediği usta seminerlerine Kırıkkale'de devam etti. Firmanın Kırıkkale'ye bayii Sezer Yapı çalışanlarının da katılımı ile gerçekleşen seminerde Kırıkkaleli

UYGULAMA TEKNİKLERİ ANLATILDI

Toplamda 150 kişinin katılım gösterdiği seminerde Bien Teknik Hizmetler Uzmanı Cenk Senotay; fabrikalar, üretim ve ürünler hakkında genel bilgiler verdi. Senotay, "Ustalar seramik seçmeye çalışan müşterileri yönlendirmede çok etkililer. Yaşamış oldukları tecrübeler doğrultusunda insanları uyarabiliyorlar. Ustalara ürünlerimizi ne kadar iyi anlatıp onlara ürünleri döşerken hangi konulara dikkat etmeleri gerektiğini belirttiğimizde, işçilik kaliteleri de yükseliyor. Mekânlar daha şık oluyor ve müşteri memnuniyeti de doğru oranda artıyor. Bu seminerler sayesinde müşteri şikâyetlerinde ciddi oradan azalma oldu" dedi. Seminer süresince seramiğin yapısal özellikleri, kullanılacağı mekânlar ve uygulama teknikleri hakkında bilgiler paylaştı.

 

KIŞIN SOĞUR YAZIN ISINIR

Sonatay, binalarda seramik sisteminin ve ısı yalıtımının önemli olduğunu söyledi. Sonatay yaptığı açıklamanın devamında, “Binalarımız kışın soğur, yazın ise ısınır. Kış aylarında odun, kömür ve doğalgaz gibi enerji kaynaklarını kullanarak binalarımızı ısıtıyor, yaz aylarında yoğun sıcaklardan korumak için klimalarla soğutuyoruz. Binalarımızda yönetmeliklerle uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma ve serinleme amacıyla yaptığımız harcamalardan yüzde 50’ye varan enerji tasarrufu sağlanabilmektedir. Isı yalıtım, binanın yapım aşamasındaki maliyeti, bina maliyetinin yüzde 2’si ile yüzde 5’i arasında değişmektedir” dedi.

 

 

KLİMATHERM YALITIM MALİYETİNİ DÜŞÜRÜR

Isı yalıtımının önemli olduğunu ifade eden Sonatay, ısı yalıtım hakkında örneklendirme yaparak, Antalya’da ısı yalıtımı yapacak bir vatandaşın 3 cm kalınlığında malzeme kullanması gerektiğini belirtirken, Kırıkkale’de yaşayan bir vatandaşın 5-6 cm kalınlığında ısı yalıtımı yaptırması gerektiğini söyledi. Kış aylarının İç Anadolu Bölgesi’nde çok sert geçtiğini dile getiren Sonatay, “Bien Seramik enerji tasarrufu sağlar, yalıtım maliyetini düşürür, onarım masraflarını azaltır, sağlıklı ve dekoratiftir. Binalarda soğuk ve sıcak farkını ortadan kaldırır” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı